Carl Slabbaert – uw internationaal gerenommeerde advocaat in Antwerpen

Ligt u overhoop met uw huurders? Duikt er een rechtsprobleem op tijdens uw verbouwingen? Staat u op het punt om te scheiden van uw partner? Heel verschillende problemen, maar ze hebben één iets gemeen: u zoekt een advocaat. En het liefst iemand met vele jaren ervaring op de teller. In Antwerpen denkt u geen twee keer na, u belt meteen Advocatenkantoor Carl Slabbaert.

 

Recht-duizendpoot

Vaak lopen in een zaak verschillende rechtsdomeinen kriskras dooreen. En dan bent u niets met een specialist in één vakgebied. Een recht-duizendpoot, die voor u het kluwen ontwart? Die staat maar op één telefoontje van u af. Of enkele straten, want het Advocatenkantoor Carl Slabbaert ligt pal in ’t Stad, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Internationaal én lokaal

Ook als uw situatie kristalhelder in één gebied thuishoort, zit u bij Carl Slabbaert op uw plaats. Want u hebt recht op een wereldwijze expert. Mr. Slabbaert is de vaste correspondent van de nummer 1-pleiter in Nederland: Nico Meijering. En in eigen land oogstte hij succes in zaken die het lokale én nationale nieuws haalden, zoals met de serieverkrachter van Puurs, het terreurproces in Mechelen en het cowboydorp El Paso. En toch vindt u deze doorgewinterde advocaat niet in het buitenland, maar vlak bij u, in Antwerpen.

 

Rechtsvragen? Neem vandaag nog contact op met Advocatenkantoor Carl Slabbaert. Vanaf dan neemt hij het van u over.